Dejtmig.se integritetspolicy

Denna tjänst erbjuds dig av Loveawaits ApS (dejtmig.se) - Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Danmark. VAT-nr: 33047851. Följande regler och villkor utgör hela avtalet mellan tjänsteleverantören (Loveawaits ApS.) och anvä-ndaren.

Integritetspolicy
  • Personuppgifter
    Vi kan samla in följande information när du registrerar dig via ett Dejtmig.se er-bjudande: förnamn, efternamn, födelsedatum, e-postadress, postadress, te-lefonnummer, kredit- eller betalkort eller andra betalningsuppgifter, beroende på formen av betalning.

• Teknisk information
    När en användare besöker ett Dejtmig.se erbjudande kan vi samla teknisk in-formation om användarens enhet, såsom IP-adress som begärt visning av Dejtmig.se erbjudandet, typ av operativsystem, och som är associerad med en-heten.

• Registrering och enkätinformation
    All information du förser oss med, och all information du väljer att dela om dig själv som en del av ditt användande för alla Dejtmig.se erbjudanden, kan bli lag-rat som det har angetts.

• Cookies och Webbsignaler
    Cookies är textfiler som vi kan placera på din enhets webbläsare för att göra det möjligt för våra system att känna igen din webbläsare och tillhandahålla funktioner såsom lagring av objekt mellan besöken, personifierade Dejtmig.se annonser på tredje parts webbplatser och mobila applikationer, och anpassade annonser från tredje part inom vissa Dejtmig.se erbjudanden. Vi kan använda Adobe Flash cookies för att komma ihåg dina inställningar, preferenser och användning inom ett Dejtmig.se erbjudande. Websignaler, klara GIF-filer eller liknande teknik är små bitar av kod som vi kan placera på ett Dejtmig.se erbju-dande för att övervaka och samla in data om besökarnas beteende inom Dejtmig.se erbjudandet.
    Vi kan få en bekräftelse när du öppnar ett e-postmeddelande från Dejtmig.se, om datorn stöder sådana funktioner. Vi kan också spåra andra typer av in-formation, såsom gillningar och ogillniningar, fel på sidan, hur länge våra an-vändare har deltagit i ett Dejtmig.se erbjudande, senaste gången en användare öppnade ett Dejtmig.se erbjudande och användarbeteende. Dessutom, om en användare har vunnit någon av våra lotterier, tävlingar eller andra kampanjer som presenteras på ett Dejtmig.se erbjudande, svarstid på annonsen och andra Dejtmig.se erbjudandeanalyser.

• Sociala Nätverkssajter
    Om du öppnar ett Dejtmig.se erbjudande via en tredje parts sociala nätverk, kan Dejtmig.se få information om din sociala nätverksprofil, inklusive utan begräns-ning, till de uppgifter som du gör tillgängliga för allmänheten, ditt sociala nätverks användar-ID, förnamn, efternamn och användarnamn, profil och omslagsfoton. Om du bjuder in nya medlemmar i ditt sociala nätverk eller skickar meddelanden via sociala aktiviteter etc. kan vi samla in information i samband med dessa meddelanden, inklusive dina vänners sociala nätverks användar-ID, e-postadresser och innehåll.

• Mobil
    När du öppnar Dejtmig.se erbjudanden via en mobil enhet, kan vi få information om var du befinner dig (baserat på din IP-adress) och den mobila enheten, inklusive olika unika identifierare associerade med enheten, typ hårdvara, vil-ken version av operativsystem och din aktivitet på hemsidan. Vi kan använda denna information för att förse dig med personlig reklam och annat innehåll, inklusive reklam och innehåll baserat på din plats.

• ANVÄNDNING OCH SÄKERHET AV INSAMLADE UPPGIFTER
    1. Vi kan använda ditt användarnamn, e-postadress och lösenord för att identifiera dig som användare på ett Dejtmig.se erbjudande, för att förse dig med tjänster och att behandla transaktioner. Vi kan använda eller visa ditt användarnamn och ikon eller profilbild, i förekommande fall, när det gäller ranking, tävlingar eller tävlingar och/eller chatt identifie-ring. Vi kan använda ditt födelsedatum för att bekräfta din rätt att delta i Dejtmig.se erbjudanden.
    2. I enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy, kan vi använda dina kontaktuppgifter för att behandla våra nyhetsbrev och/eller e-postkampanjer och skicka uppdateringar, säkerhetslarm eller andra meddelanden som rör Dejtmig.se erbjudanden. Dina kontaktuppgifter kommer att tillåta oss att informera dig om nya funktioner, förbättring-ar, upplösning av Dejtmig.se erbjudandeproblem, hantera och/eller väg-leda dina kundsupportfrågor och problem, och informera dig om nya matchningar, lotterier, tävlingar, priser och/eller speciella evenemang.
    3. Om vår "tipsa en vän" funktion är tillgänglig inom ett visst Dejtmig.se er-bjudande och du väljer att delta i det, kommer din e-post delas med den person som du skickar Dejtmig.se erbjudandet med den här funktion-en. Vi kan använda en IP-adress för att få hitta en passande landbase-rad version av ett Dejtmig.se erbjudande till en användare, eller att utöva vår förmåga att begränsa tillgången till platsen av användare som har brutit mot våra användarvillkor.
    4. Vi använder cookies och andra tekniker, till exempel mobilenhetsidenti-fierare, för att förbättra din upplevelse med Dejtmig.se erbjudanden. Denna teknik gör det möjligt för oss att driva våra affiliateprogram och förse dig med anpassat innehåll eller erbjudanden, såsom personliga Dejtmig.se annonser på andra webbplatser och mobila applikationer, och personlig tredjepartsreklam inom vissa Dejtmig.se erbjudanden. Cookies gör det också möjligt att automatiskt logga in när du öppnar ett Dejt-Mig erbjudande och erbjuder andra operativa aktiviteter inom ett Dejt-Mig erbjudande.
    5. Vi kan använda information som samlats in för att beräkna aggregat, anonym statistik om våra användare för att förbättra våra Dejtmig.se er-bjudanden eller av säkerhetsskäl.
    6. Vi på Dejtmig.se vidtar rimliga åtgärder för att skydda den information som vi samlar in från förlust, stöld, missbruk och obehörig åtkomst, av-slöjande, ändring och förstörelse.
  • DELNINGSINFORMATION
    Vi kan dela kundinformation som beskrivs nedan.
    1. Skydd av Dejtmig.se och Andra
      Vi kan lämna ut informationen om det är ett brott mot användarvillkoren eller andra avtal; Om vi är i god tro och tror att lagen kräver det; eller om det be-hövs för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet av Dejtmig.se, våra kunder eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med enheter för att upptäcka bedrägerier, skydd, och minskad kreditrisk.
    2. Cookies, Onlinereklam and Analyser
      Se din webbläsares inställningar och hjälpavsnittet för att lära dig om blocke-ring, radering eller bli underrättad om cookies. Men, med cookies kan du dra nytta av några av Dejtmig.ses väsentliga egenskaper, rekommenderar vi att du lämnar cookies påslagna.
    3. Mobil Reklam
      De flesta mobila enheter ger möjlighet att välja bort insamling och använd-ning av information från de program du använder i syfte att visa annonser som är inriktade på dina intressen. För mer information och för att utöva dessa val, konsultera inställningarna på enheten.
    4. Sociala nätverkssajter
      När det gäller sociala nätverk, kan du hantera dina egna sekretessinställningar genom ditt sociala nätverks konto.
  • SPONSORER, ANNONSÖRER OCH TREDJEPARTER
    Dejtmig.se erbjudanden kan tillåta dig att spela eller dela information via sociala medier (t.ex. genom att logga in genom ett socialt media konto eller med hjälp av "Like" knappen) eller innehålla länkar till sociala medietjänster eller annan tredje part. Användningen av dessa funktioner och länkar omfattas av sekretesspolicyn för dessa företag och inställningarna på dessa tjänster. Dejtmig.se har ingen kontroll över, och är inte ansvarig för den information som lämnats in till eller samlas in av sociala nätverk eller annan tredje part. Vi uppmuntrar dig att granska dessa tredje parters sekretesspolicy för att förstå hur din information kan samlas och hanteras av en sådan tredje part.
    Denna sidan kan innehålla länkar till sponsorer, annonsörer, och andra tredjeparters hemsidor som inte är ägda eller kontrollerade av Dejtmig.se. Genom att deltaga i en tävling, ett provmedlemskap eller annat hos Dejtmig.se, så accepterar du även att bli registrerad hos annonser som enbart hanteras av tredjepart. Inkluderat av, länkning till, eller godkänner användning eller installation av tredjeparters sidor, applikationer, mjukvara, innehåll eller annonsering innebär inte godkännande eller endossering av Dejtmig.se.
    Dejtmig.se har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicys eller praxiser av tredjeparter.
    Genom att gå in på eller använda Sidan, så godkänner du att Dejtmig.se inte har något med att göra med din användning av en tredjeparts-sida, innehåll, service eller mjukvara åtkommen via Sidan.
    Dina kommunikationer eller handlingar med, eller deltagande i kampanjer med sponsorer, annonsörer, eller andra tredjeparter hittade genom Sidan, är endast mellan dig och sådana tredjeparter.
    Du godkänner att Dejtmig.se inte ska hållas ansvarig eller skyldig för eventuell förlust eller skada av någon sort som resultat av några affärer med sådana sponsorer, tredjeparter eller som resultat av deras närvaro på Sidan.

• BARN
    Dejtmig.se erbjudanden är utformade för att undvika insamling och användning av "personuppgifter" enligt definitionen i Childrens Online Privacy Protection Act ("COPPA"), från barn under 18 år annat än för att stödja den interna verksamheten. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn. Om du är under 18 år, kan du inte registrera ett konto eller på annat sätt lämna ut personlig information till oss. Dejtmig.se respekterar integriteten hos föräldrar och barn och har åtagit sig att följa COPPA. Om en förälder anser att hans el-ler hennes barn har lämnat personuppgifter till Dejtmig.se kan han eller hon kontakta oss via e-post eller vanlig post: Dejtmig.se (under 18 år), Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Danmark. Vi kommer att vidta åtgärder för att snabbt radera informationen på lärande att det rör sig om en person under 18 år. Vi inser vikten av att värna om barns integritet och uppmuntrar föräldrar att kontrollera och övervaka sina barns användning av online-aktiviteter re-gelbundet.

• AVTAL MED DEJTMIG POLICYS
    Genom att besöka och/eller använda någon av Dejtmig.ses erbjudanden, ger du din förståelse för, och överenskommelse med denna sekretesspolicy och våra användarvillkor. Om du inte håller med vår policy, var god och använd inte några av Dejtmig.ses erbjudanden.