Tekniska frågor

Upplever du problem är det alltid en bra idé att uppdatera sidan som ett första steg. Detta gör du genom att klicka på Ctrl+R. Har det exempelvis gjorts ändringar på sidan sedan du senast var inloggad kan du eventuellt uppleva vissa tekniska problem som är kopplade till detta.

Du är alltid välkommen att skriftligen kontakta vår kundtjänst om upplever problem eller fel på sidan. Skicka alltid en så detaljerad beskrivning som möjligt på problemet och om du har möjlighet även en skärmbild/screenshot.

Jag får inte Dejtmig.se's e-mails. Mina uppgifter sparas inte/laddas inte upp Inget av ovanstående besvarar min fråga.