Tekniska frågor

Upplever du problem är det alltid en bra idé att uppdatera sidan som ett första steg. Detta gör du genom att klicka på Ctrl+R. Har det exempelvis gjorts ändringar på sidan sedan du senast var inloggad kan du eventuellt uppleva vissa tekniska problem som är kopplade till detta. Du är alltid välkommen att skriftligen kontakta vår kundtjänst om upplever problem eller fel på sidan. Skicka alltid en så detaljerad beskrivning som möjligt på problemet och om du har möjlighet även en skärmbild/screenshot.

Hittade du inte det du sökte efter? Testa ett av dessa relaterade ämnen.

Inget av ovanstående besvarar min fråga.
Jag får inte DejtMigs e-mails. Hur kan jag åtgärda det?
Mina uppgifter sparas inte/laddas inte upp

Gå tillbaka