Jag vet inte vad jag har för lösenord. Hur återställer jag det?

Om du har glömt ditt lösenord kan du få ett nytt skickat till dig genom att gå till Dejtmig.se, klicka på "Logga in" uppe i höger hörn och välja "Glömt lösenord". När du klickar på "Glömt lösenord" kommer du vidare till en sida där du ska skriva in den e-postadress som du är registrerad med. När du anger dessa uppgifter ber du systemet att skicka ett nytt lösenord till din e-postadress. Koden kommer att skickas till dig inom några få minuter. Om du får ett meddelande om att din e-postadress är okänd ber vi dig att försöka med några andra e-postadresser som du kan vara registrerad med. Du kanske registrerade dig med en gammal e-postadress? Om du inte får e-postmeddelandet till din inkorg så testa med att kontrollera din Skräppost. Kanske har mejlet hamnat där. Om du ändå inte hittar mejlet, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig vidare i ärendet.

Gå tillbaka