Hur validerar jag mitt medlemskap för att få min gåva/vinst?

För att få din gåva / pris måste du bekräfta medlemskapet. Vi uppmuntrar också starkt detta i alla fall eftersom det förbättrar profilens effektivitet på webbplatsen.

När du är klar kommer du att få ett märke på din profil som visar att du har validerats. Profiler med ett valideringsemblem får mycket fler meddelanden och besök.

Du kan validera din profil på Dejtmig.se genom att logga in och välja 'Validation', som du hittar under 'Mer' högst upp på sidan. Här måste du fylla i de fem fälten, ange ditt namn och din adress och ladda också upp någon form av identifiering.

Om du klickar på varje objekt kommer du till en ny sida där du måste fylla i viss information. När du har fyllt i ett fält blir det grönt och du kommer att se en bock bredvid objektet. På detta sätt kan du enkelt hålla reda på hur långt du är i processen.

Identifieringsbilden kan laddas upp på samma sida som du har fyllt i dina andra detaljer.

OBS! Du kan inte ladda upp bilden förrän all annan information är klar och godkänd. Profilen skickas automatiskt för godkännande när allt är klart. Du får ett e-postmeddelande efter att informationen har verifierats.

Identifieringsbilden kan t.ex. vara ditt försäkringskort eller en redovisning som visar ditt namn och adress. Identifieringsbilden kommer att raderas så snart din profil har validerats.